Καθημερινές Συμβουλές Περιποίησης Προσώπου με τη Σειρά Προϊόντων της Bloom By Vicky Zavali!

Καθημερινές Συμβουλές Περιποίησης Προσώπου με τη Σειρά Προϊόντων της Bloom By Vicky Zavali!

Η περιποίηση του προσώπου είναι μία σημαντική ρουτίνα της καθημερινότητάς μας και πρέπει να γίνεται με προσοχή και αγάπη. Είναι εξίσου σημαντικό να επιλέξουμε προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες του δέρματός μας.

Η σειρά προϊόντων της Bloom By Vicky Zavali, Bloom Day Συσφικτική Κρέμα Ημέρας Με Υαλουρονικό Οξύ & Κολλαγόνο, η Bloom Sun Vegan Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου με δείκτη SPF 30 και η Bloom Night Κρέμα Νύχτας με Βιταμίνες Α, C & Ε είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή μας περιποίηση!

Πάμε να δούμε τα σωστά βήματα για την δική μας ρουτίνα,

Καθαρισμός: Η πρωινή και βραδινή ρουτίνα πρέπει να ξεκινά με τον κατάλληλο καθαρισμό του προσώπου. Χρησιμοποιήστε έναν απαλό καθαριστικό για να αφαιρέσετε τους ρύπους και το μακιγιάζ.

Σύσφιξη και Ενυδάτωση: Η Bloom Day Συσφικτική Κρέμα Προσώπου είναι ιδανική για την πρωινή σας ρουτίνα. Πλούσια σε υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο, προσφέρει στο δέρμα σας την απαραίτητη ενυδάτωση και ενίσχυση της ελαστικότητας.

Προστασία από τον Ήλιο: Καθημερινά, ακόμη και τους χειμερινούς μήνες, η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη. Η Bloom Sun Vegan Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF 30 προσφέρει υψηλή προστασία και παράλληλα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Εντατική Θρέψη Κατά τη Διάρκεια της Νύχτας: Η Bloom Night Πλούσια Κρέμα Νύχτας με Βιταμίνες Α, C & Ε είναι ιδανική για την ενυδάτωση και τη θρέψη του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα ενεργά συστατικά βοηθούν στην ανανέωση του δέρματος, ενισχύοντας τη φυσική του υγεία.

Μην Ξεχάσεις!

Εφαρμογή με Απαλές Κινήσεις: Κατά την εφαρμογή όλων των προϊόντων, χρησιμοποιήστε απαλές κινήσεις για να αποφύγετε την ερεθισμένη επιδερμίδα. Αφήστε τα προϊόντα να απορροφηθούν πλήρως!

 

Με την τήρηση αυτών των καθημερινών συμβουλών περιποίησης προσώπου και τη χρήση των προϊόντων Bloom By Vicky Zavali, θα ανακαλύψετε μια νέα διάσταση στην ανανέωση και ενυδάτωση του δέρματός σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να λάμπει καθημερινά με ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.

Επιστροφή στο ιστολόγιο