Στον Δρόμο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Στον Δρόμο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Η Δέσμευση της Bloom By Vicky Zavali για τα Παιδιά, το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο

Στην εποχή όπου η επιχειρηματικότητα και η κοινωνική ευθύνη συγκλίνουν, η Bloom By Vicky Zavali παίρνει θέση στην πρωτοπορία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αναλαμβάνοντας δεσμεύσεις για την προώθηση του κοινού καλού. Η δέσμευσή μας εκτείνεται σε τρεις κύριους τομείς: τα παιδιά, το περιβάλλον και ο άνθρωπος.


**Προς την Ευημερία των Παιδιών**

Κατανοούμε πλήρως την αξία του μέλλοντος που επιφέρουν τα παιδιά. Για αυτό, έχουμε αφιερώσει πόρους και ενέργεια για να στηρίξουμε φορείς που ασχολούνται με την παιδική ευημερία. Συνεργαζόμαστε με οργανισμούς που παρέχουν εκπαιδευτικές ευκαιρίες, υγειονομική περίθαλψη και ψυχοκοινωνική υποστήριξη για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

**Προστασία του Περιβάλλοντος: Ένα Βήμα Προς το Πράσινο Μέλλον**

Η φύση είναι ο σύμμαχός μας, και προσανατολίζουμε τις προσπάθειές μας προς τη διατήρηση αυτού του συμμάχου. Έχουμε υιοθετήσει φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές σε κάθε επίπεδο της δραστηριότητάς μας. Από τη μείωση των αποβλήτων μας έως την προτίμηση πράσινων ενεργειακών πηγών, δεσμευόμαστε για ένα βιώσιμο μέλλον.

**Ο Άνθρωπος στο Κέντρο: Κοινωνική Ευημερία και Διαφορετικότητα**

Η εταιρική μας κοινωνική ευθύνη εκφράζεται επίσης μέσω της δέσμευσής μας προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τη διαφορετικότητα. Υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες που προάγουν την ισότητα, τη δικαιοσύνη και την κοινωνική συνοχή.


Στην πορεία αυτή ταξιδεύουμε μαζί με τους εργαζομένους μας, τους πελάτες, και την κοινότητα γενικότερα. Καλούμε και άλλες επιχειρήσεις να ενωθούν μαζί μας σε αυτήν την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο. Μαζί, μπορούμε να διαμορφώσουμε έναν κόσμο όπου η επιχειρηματικότητα συνυπάρχει με την κοινωνική υπευθυνότητα, δημιουργώντας ένα πιο δίκαιο και αειφόρο μέλλον.

Επιστροφή στο ιστολόγιο